Een complete dienstverlening

Ons team van ervaren conciërges regelt alles, van het beheer van reserveringen tot het ontvangen van reizigers tot en met het schoonmaken en onderhouden van de accommodatie. We zijn 24 uur per dag beschikbaar om aan de behoeften van reizigers te voldoen en hun comfort tijdens hun verblijf te garanderen.

Conciergerie mosane à hastière gestion des entrées et sorties des voyageurs Airbnb
Communication avec les voyageurs Airbnb à Hastière
Formule de nettoyage
Consommable pour la gestion locative saisonnière
maintenance de l'hébergement en toute simplicité
optimisation des prix sur les moteurs de recherche

Getuigenissen van onze reizigers

We hebben een geweldige tijd gehad in het huis gehuurd via Gregory, onze gastheer. De plaats is erg rustig, de woonkamer is erg mooi (de open haard is een enorme +++), alles in een prachtige regio met veel wandelingen en verschillende activiteiten. Ik raad ten zeerste aan!

Maxime

Mooie accommodatie met alle benodigde apparatuur. Er ontbrak niets en de gastheer was zeer behulpzaam, hij beantwoordde alle vragen die we hadden. Is het de moeite waard !

Michael

De accommodatie waar we verbleven is erg mooi, schoon en comfortabel. Gregory, onze gastheer tijdens het verblijf is zeer attent en vriendelijk. De plaats waar de accommodatie zich bevindt is erg mooi en rustig. Ik heb daar een geweldige ervaring gehad!

Suzana