A – Promotie en beheer van advertenties

We bieden een volledig scala aan diensten voor eigenaren van onroerend goed die hun woning willen verhuren op platforms zoals Airbnb.

Wij regelen alles, van het beheren van reserveringen tot het verwelkomen van reizigers en het opruimen na vertrek. We kunnen ook aanvullende diensten leveren, zoals linnenverhuur en de levering van premium toiletartikelen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om uw accommodatie onder de aandacht te brengen en aantrekkelijk te maken voor potentiële reizigers. We werken samen met professionele fotografen om afbeeldingen van hoge kwaliteit te maken die de hoogtepunten van uw woning benadrukken. We kunnen u ook helpen bij het inrichten van uw accommodatie om deze gastvrijer en comfortabeler te maken voor uw gasten.

Door voor onze conciërge te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw woning professioneel wordt beheerd en dat u het best mogelijke rendement op uw investering krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen slagen in de wereld van kortetermijnverhuur.